Onze Camping

Onze camping

De ruim opgezette camping ligt aan de rand van het dorp Kerkwerve aan een doodlopend straatje met een prachtig uitzicht over de boeren akkers richting Zierikzee. Onze ruime plaatsen, afgezet met elzen en ligusterhagen, zijn verdeeld over drie goed gedraineerde velden en voorzien van gedeeltelijk kunstgras. Zo blijft de voortent van uw caravan droog en schoon, ook op regenachtige dagen.

Elke plaats heeft een  nieuwe elektriciteitsaansluiting met 10 ampere en voorzien van verlichting. Op elke plaats beschikt u over  een eigen watertappunt.

Komt u alleen met een tent dan kunt u deze ook op het kunstgras plaatsen. Op onze camping zijn ook campers welkom, we beschikken over 2 verharde camperplaatsen. Aan de rand van de camping is er voldoende parkeergelegenheid voor uw auto.

De camping beschikt over 2 dames en heren toiletten, een urinoir, een wasruimte met wastafels en 2 doucheruimtes met muntinworp voor warm water. De gehele toilet en douche units zijn voorzien van vloerverwarming.

Naast de unit bevinden zich de afwasplaatsen met warm en koud water.

 

Bij de toiletruimte  van de camping hebben we een stortplaats gemaakt om  uw chemisch toilet  te legen. In de grote schuur hebben wij naast de fietsenstalling ook oplaadpunten voor uw elektrische fiets. Ook is er op de gehele camping gratis WiFi beschikbaar.

Voor de kinderen zijn er op ons grote speelveld diverse speelvoorzieningen zoals schommels, klimtoestellen en voetbaldoeltjes. Ook staan op onze camping 3 stacaravans voor de verhuur.

Voor informatie en de verhuurprijzen klikt u hier. Huisdieren zijn, maximaal 2 per kampeermiddel, bij ons van harte welkom.